Hodnocení obchodu

5,0 274 hodnocení
5
269x
4
3x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IM Avatar autora Iveta Maroušková | 21.5.2024
LK Avatar autora Lenka Kořínková | 19.5.2024
HK Avatar autora Helena Kubovská | 8.5.2024
Naprosto! Děkuji za skvělý přístup. H.K.
RP Avatar autora Radomíra Pechová | 29.4.2024
RB Avatar autora Renata Boruvkova | 24.4.2024
KO Avatar autora Krystyna Osvald | 24.4.2024
Spokojnosť je mou prioritou.
IM Avatar autora Iveta Maroušková | 22.4.2024
MS Avatar autora Monika Schuranová | 15.4.2024
ED Avatar autora Eva Drgová | 9.4.2024
K Avatar autora Karla F. | 9.4.2024
Krém Full- oxy sice nevoní nikemu u nás doma, spíš smrdí, ale zato má skvělé hojivé účinky a protože už nejsu 20letá dcérečka, ale blížím se k 50sátce, je to opravdu balzámek na moje vrásky. A tak když chcu mět klid večer, napatlu se krémem a ostatní se mě vyhýbajů až do rána. Ráno mám pak pusinku jak malé děcko a sme spokojení všichni. Co se týká obchodu, vyřízení bylo bez problémů. Myslím si, že by mohl krém fungovat aj na různé ekzémy, protože je fakt dost mastný a koupila jsem si ho kvůli jeho složení, abych vyzkoušela něco nového z přírody. I když jsem napsala hodnocení se špetkou humoru, krém opravdu doporučuju na noc kvůli výživě.O dalších věcech ,které ještě obchod prodává nic zatím nevím a tak se budu muset vzdělávat a podívat se, co by se nám ešte hodilo.
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 9.4.2024
Ano, děkujeme a jen potvrzujeme, že je tomu přesně tak. FULL-OXY má celou řadu dalších využití, tak jen pro inspiraci lze shlédnout např. - https://www.ozon.cz/user/related_files/full-oxy_letak_o3.pdf Těšíme se na návštěvu při dalším nákupu.
HB Avatar autora Hana Budníková | 1.4.2024
MS Avatar autora Monika Stinglová | 25.3.2024
Doporučuji. Jsem spokojená.
ZH Avatar autora Zuzana Hamerníková | 21.3.2024
Obchod byl rychlý,se zbožím jsem spokojena, chci nakoupit znovu.
VK Avatar autora Vladimíra Kožuchová | 20.3.2024
S obchodem jsem spokokojena. Vstřícný přístup ke klientovi. Podstatné jsou ovšem výrobky. Mám krátce, ale ozonu věřím, používám a pozitivní náznaky už vnímám. Přeji zdraví Všem!
PK Avatar autora Petr Kittnar | 13.3.2024
Doporučuji, vše funguje
KR Avatar autora Kateřina Rakouská | 8.3.2024
S ozonem jsem spokojena, dodává úlevu od bolesti a pomáhá rozproudit lymfaticky otok kolem rány.
JV Avatar autora Jirka Veselý (Administrátor) 8.3.2024
Ano, děkujeme a asi netřeba uvádět, že i v tomto případě se jedná o 100% nasycenou ozonovou mast FULL-OXY.
RJ Avatar autora Renáta Janečková | 8.3.2024
Avatar autora Renata Šénová | 5.3.2024
Super
JM Avatar autora Jana Macešková | 4.3.2024
+ Rychlost a bezproblémové vyzvednutí v "Zásilkovna"

Nemohu vyhodnotit účinky výrobku Full Humic. Užívám jej poprvé jako náhradu ozonových přípravků. Věřím, že je kvalitní i díky označení "Český výrobek". Pokud by bylo zapotřebí užívat je dlouhodobě, bude to otázka financí.
D Avatar autora Dáda | 28.2.2024
doporučuji