Jak žít zdravěji a jednoduše? I jedna OXY kapsle denně vám pomůže…

Být zdraví. Nejdůležitější věc na světě, kterou k životu potřebujete. Že je to v dnešní době příliš obtížné? Kdepak. Pro své zdraví toho můžete udělat víc, než si myslíte. Jde to lehce. Jedna (ne)obyčejná kapsle denně udělá zázraky… 

Zdraví je předpokladem všeho. Můžete kolem slýchávat, že zdraví je dneska drahé, že si ho nemůže dovolit každý… Slova lidí, kterým se nechce o sebe pečovat. Jak mentálně, tak i fyzicky. 3OXY-C tablety

Jestli se ale chcete radovat z každé chvilky a mít těch krásných chvil v životě co nejvíce, potřebujete pevné zdraví. 

Přitom se stačí trochu hýbat, jíst kvalitně, být psychicky v pohodě a vědět, co vám může pomoci. 

Skutečně není nutné nakupovat desítky předražených potravinových doplňků, nebo tělo zatěžovat zbytečnými léky k vylekání. Jistě, z médií dostáváte pravidelnou masáž. 

Co takhle vyzkoušet něco přírodního, co skutečně funguje? 

Ozonové tablety – aktivní kyslík spoutaný do malé kapsle

Ozonové tablety obsahují speciálně připravenou sloučeninu hořčíku s aktivovaným kyslíkem (ozonem), s přidaným vitamínem C podporujícím oxidaci a s přírodními bioflavonoidy. 


“Bral jsem od února do května a mohu konstatovat příliv energie. Zlepšení zdraví, fyzické i duševní kondice. Ráno vstávám před šestou s chutí do života a jdu spát před půlnocí. Výborný pocit.” Jakub Vonášek


3OXY-C aktivní kyslík

V jedné tabletě tak získáte silné detoxikační činidlo, které celkově čistí organismus

Ozonové kapsle dokážou divy, například:

  • Odstraňují zácpy a městnání z tlustého střeva. 
  • Ničí škodlivé střevní patogeny a toxické látky ve střevech. 
  • Zmenšují riziko rakoviny. 
  • Posilují imunitu. 
  • Snižují únavu. 
  • Okysličují celé tělo.                                  

O všech výhodách ozonových kapslí se dočtete tady >>

Jak je možné že ozonové kapsle tak dobře fungují? 

Co se děje v těle, když spolknete ozonovu kapsli

1. Štěpení aktivního kyslíku na kyslík

Ozonidy se za pomoci pro-oxidantů štěpí na kyslík (O2) a singletový kyslík (O1). 

2. Tvoří se sloučeniny vodíku, který zabíjí patogenní mikroorganismy

Štěpení vytváří v žaludku peroxid vodíku, který je spolu s tráveninou dopravován do střevního traktu, kde změkčuje zaklíněnou fekální hmotu tenkého a tlustého střeva. Rozpouští krevní sraženiny v žilách a zabíjí patogenní mikroorganismy v celém těle. 

3. Dochází k okysličování buněk 

Molekulární kyslík je zaveden do krevního oběhu, kde okysličování pokračuje, čistí buňky a dodává jim energii. 

4. Kyslík O1 zametá škodlivé volné radikály

Singletový kyslík se rovněž uplatňuje jako zametač volných radikálů. Bez volného kyslíkového radikálu O1 by nemohly být škodlivé volné radikály efektivně eliminovány.

Singletový kyslík se slučuje s volnými toxickými radikály. Tyto destruktivní molekuly se hromadí díky nepřítomnosti zdravých volných kyslíkových radikálů. Nerovnováha je překážkou pro celý oxidativní metabolismus našeho aerobního těla. 

5. Hořčík čistí tlusté střevo

Zatímco rozpuštěné sraženiny a mrtvé patogeny jsou vylučovány z těla, hořčík vytváří v tlustém střevě čistící reakci a zabraňuje opětovnému vstřebávání toxinů

3OXY-C

Ozonové kapsle detoxikují organismus 

Jak se úroveň škodlivin na naší planetě zvyšuje a hladina kyslíku klesá, začíná být zřejmé, že musíme něco dělat. Řešením je správné okysličování a detoxikace. 

Ozonové kapsle 3OXY-C jsou velmi vydatným zdrojem stravitelného kyslíku. Normalizují střevo, kde vzniká mnoho onemocnění. Dávají nám potřebný kyslík pro správné trávení a umožňují lepší vstřebávání živin. 


“Maximální spokojenost, celý rok bez nemocí a únavy… Všem doporučuji.” Michaela Žaloudková


Nyní máme tedy příležitost využít výhodu nejjednoduššího a efektivního přírodního regeneračního prostředku a zároveň výbornou prevenci onemocnění střeva.

Většina lidí zaznamenala při užívání ozonových kapslí 3OXY-C vzestup fyzické i mentální energie z kyslíku a také úlevu od mnoha chronických stavů vysílení. 

Vyzkoušejte také jedinečné účinky ozonových kapslí 3OXY-C >>

Shoptet O3 tým