Za-sázíme Česko

287650116_321085186891935_3672379758899582571_n

Zasadit strom teď může každý!

Normálně by to znamenalo vzít montérky, rýč, sazenice a jít do lesa, ale teď to uděláte na pár kliknutí. A právě jednoduchost je to, díky čemu mohou tisíce lidí společně měnit svět.

Taky vám není lhostejná budoucnost naší planety? Projekt Sázíme Česko dává úplně každému možnost připojit se na cestě za zelenější budoucností. Oplaťte dnes přírodě to, co nám dává. Zasaďte strom, který bude dělat svět lepší dalších 100 let i pro naše děti.

„Velké změny totiž začínají postupně, malými kroky každého z nás.“
 říkají zakladatelé Filip Hradil a Richard Krajník.

Sází se u nás v České republice na plochách, kde dříve lesy nebyly nebo se obnovují lesy zasažené přírodními živly. Cíleně se sází přirozené smíšené lesy, které pomáhají zpomalit klimatickou změnu. Jejich výběr probíhá velmi pečlivě a vždy závisí na konkrétní lokalitě. Na všechny jednotlivé kroky dohlíží odborníci.

Jak můžete strom zasadit?

Na oficiálních stránkách společnosti www.sazimecesko.cz si můžete vybrat i vyšší počet stromů a vysázet klidně celý les! Výsadby probíhají na jaře nebo na podzim po celé České republice.

Spojili jsme se s tímto projektem a s každou objednávkou u nás v e-shopu můžete nyní zasadit jeden strom! Stačí, když si v košíku zvolíte možnost „Chci zasadit strom v Česku za 87,- Kč“.

Jak je využita částka 87,- Kč?

Cena pokrývá veškeré náklady spojené se zasazením, umožňuje koordinovat dobrovolníky na sázecích akcích, domlouvat spolupráce s majiteli pozemků, najímat odborníky, kteří navrhují skladbu lesa a dohlíží na výsadbu, pomocí reklamy oslovit tisíce lidí a odměnit za svou práci všechny, kteří se na projektu podílí. Díky tomuto příspěvku se mimo jiné vytváří i edukační plány pro tento projekt.

Více informací o projektu naleznete na www.sazimecesko.cz