Některá méně známá využití ozonového koncentrátu FULL-OXY

Začíná podzim a tím i sezona nachlazení, rým a viróz.

Krémem FULL-OXY lze snadno, třeba pomocí vatových tyčinek vymazat nosní dírky. Pokud se na to myslí včas, rýma jako mávnutím kouzelného proutku odejde. Protože většinou dýcháme nosem, tak část ozonu se v neškodné koncentraci dostane do průdušek a podpoříme tak i naše plíce.

Uziti_FULL-OXY_v_ustech

Velké a přínosné použití krému FULL-OXY je při problémech v dutině ústní.

Začínající a akutní záněty 

  • Záněty dásní - gingivitidy
  • Záněty podpůrných tkání zubu - parodontitidy
  • Poškození slizniční tkáně - mukozitidy
  • Záněty sliznice - stomatitidy
  • Potíže při prořezávání zubů - dentitio difficilis
  • Afty, opary apod.

Pravidelné potírání krčků zubů a dásní je nejen spolehlivá a účinná prevence před paradentózou, ale i pro akutní a rychlé hojení. Chce si jen zvyknout na zvláštní chuť ozonu v ústech. Chuť i pach zanícených dásní je však o mnoho horší. Dobrou práci odvede i přidat vitamín Q 10.


"Doslova zázračný zmizík na ložiska mikrobiálního kožního zánětu! Takže to jde i bez kortikoidů :-)" Zdenka Kunčická


Zachrana_pokozky

Prověřená ochrana a regenerace pokožky

Profesionální kuchaři mne naučili, že při postříkání kůže olejem a okamžitém natřením krémem FULL-OXY nedojde k tvorbě puchýře, což je jinak při teplotě rozpáleného oleje zcela běžné.

Natření pokožky v místě poštípání komáry apod. je nadmíru dobrá prevence proti infekcím, které začínají být čím dále rozšířenější a velice nebezpečné. Přibývá onemocnění z jižních krajů, které nejsou vůbec jednoduché a léčba a prevence sterilizaci pokožky v místě vpichu je výborná možnost, jak těmto onemocněním předejít. Seznam přenášených chorob se stále zvětšuje. Podobný postup platí i při přisátí klíštěte. Po šetrném odstranění stačí ránu jen potřít krémem FULL-OXY.

Důležité je včasné ošetření u diabetiků při poranění kůže třeba při stříhání nehtů, kde starší lidé nemají již tak jemnou motoriku ani ohebnost, zvláště u stříhání nehtů na nohou. Navíc někdy špatně i vidí. Zde pak často může dojít k drobnému poranění s fatálními důsledky. Ošetření krémem FULL-OXY je zde pak nezbytné.

Sami jste již jistě mnoho aplikací vyzkoušeli např. při akné, drobném poranění v přírodě, v domácnosti nebo třeba i ve své dílně.

Nicméně jsem pevně přesvědčen, že krém FULL-OXY byl vždy víc než dobrým pomocníkem ať v podobě krému nebo antimikrobiálního přípravku.


"Výborné hojivé účinky na rány, poranění, akné." Petr Malínek


Informační leták k produktu je k dispozici >> ZDE <<

Další vřele doporučená aplikace na nosní sliznici včetně odůvodnění najdete pak >> ZDE <<

Autor: MUDr. Milan Veselý