Ozonová přírodní kosmetika v mládí ochrání a ve stáří omladí

Ozonová kosmetika je vyvinutá pro zvýšenou ochranu a regeneraci pokožky, zatížené znečištěným ovzduším nejen v městských aglomeracích a zvýšenou fyzickou zátěží a stresem. Smog, prach, kouř, UV záření to je odvrácená stránka života ve městě. Zhoršené ovzduší zatěžuje pokožku, která je pod neustálým tlakem a musí se stále bránit. Pokožka je podrážděná, tenčí, zarudlá, citlivá. Objevuje se více pigmentových skvrn a rychleji stárne. Těsné oblečení omezuje důležité povrchové dýchání. Takto přetížená pokožka je náchylná na povrchní drobná zranění s následnou infekcí. Toto vše se pak kumuluje při mnoha nemocech, kde kůže hraje významnou roli detoxikace. Nejvýrazněji se tyto problémy pak projeví u diabetiků. Pro tuto skupinu má ozonová kosmetika být základní péčí v prevenci. Tato řada je tak pro ně svými vlastnostmi nezastupitelná. 

Ozon_O2-O3


"Kvalitní produkt, kůže opravdu po něm je velmi jemná, pružná, svěží, doporučuji." Milada Hronková


Nezapomínejme i na základní ošetření pleti a tím je běžné čištění. Bez očisty není pokožka schopna zregenerovat a posílit svoji funkci ochranné bariery. Spousta nečistot ve vzduchu je dvacetkrát menší než póry a nečistoty se tak mohou dostat hluboko do kůže a následně i do našeho těla. Čištění je proto zcela zásadní. Proto jsme vyvinuli mýdlo, které splňuje všechny nové poznatky v péči o pokožku našeho celého těla.
Ozonová kosmetika je charakteristická tím, že používá stabilizovaný aktivní kyslík - ozon, někdy také známý jako trikyslík. Stabilizace je tak dokonalá, že produkty vydrží beze změn mnoho let. Tento předpoklad je nutný pro testy stability celé kosmetiky. Ozonizovaný olivový olej FULL-OXY je použit v procentech a hraje tak  mezi dalšími použitými látkami významnou roli. Jde o zcela základní látku v této kosmetice, která jinak používá ty nejlepší přírodní suroviny dostupné na trhu.
Ozonizované oleje mají dle kosmetické legislativy "SKIN CONDITIONING". Vlastnosti ozonu O3 jsou: okysličení, antimikrobiální schopnost, deodorace a detoxikace. Zrychlení regenerace na základě zvýšení energetické bilance je také pro stav naší pokožky klíčový. Ozon proniká i do hlubokých struktur pokožky a čistí a okysličuje i tam, kam jiné krémy nedosáhnou. Žádná jiná látka není tak komplexně účinná. V našem těle bílé krvinky produkují ozon a ten je nejsilnější zbraní našeho imunitního systému. Nejde tak o látku tělu cizí. Zkušenosti vychází ze stavu léčení diabetických komplikací ozonem. Bylo potřeba aplikovat ozon i na pokožku ve stavu krému, a tak vznikly produkty ozonové kosmetiky.

Nádhernou svěžest, energii, čistotu a vůni přírody po letní bouřce, takový pocit zažije i vaše pleť díky nové řadě ozonové přírodní kosmetiky

Dnes je zvykem mít spoustu krémů. V podstatě na každou část těla jiný. My jsme vyšli vstříc především těm, kteří preferují kvalitní a komplexní péči o svoje tělo, ale nechtějí mít poličku plnou všemožných lahviček a kelímků. Zkrátka tak podporujeme čistý a jednoduchý přístup ve stylu Wash & Cure, kde stačí se omýt a ošetřit pokožku plnohodnotným krémem.
Proto jsme nabídku zredukovali a výsledkem toho jsou inovativní osvědčené receptury unikátních ozonových produktů včetně ucelené knižní publikace na dané téma.

Ozonova_kosmetika_O3

Mýdlo je ve dvou variantách. Tělové a intimní. Zde je přeci jenom v péči malý rozdíl. Mýdla neobsahují tenzidy, sulfáty, jako SLS (Sodium lauryl sulfate) a také prakticky nepění. Klasické šampony obsahují detergenty a příliš se neliší od přípravků na mytí nádobí. Přírodní mýdlo s ozonem výborně čistí a podporuje regeneraci. Tělové mýdlo je dobré vetřít do pokožky těla i hlavy, zesílí se tím účinek. V případě vlasů se posílí vlasové cibulky a vlas bude silnější.


"Stal se mou každodenní potřebou." Hana Filipová


Balzám na tělo s ozonem je doopravdy jeden a je míněn na celé tělo, tzn. i na obličej, ruce a nohy. Na obličej lze použít jako denní i noční krém dle předchozích zvyklostí. Můžete ho vzít na dovolenou a ošetřit pokožku celého těla třeba po slunění, nebo po práci na zahradě ošetřit svoje ruce. V péči o znavené nohy sami poznáte jeho efekt. Ozon přispívá svým antimikrobiálním efektem. Makadamiový a jojobový olej udržují lipidický ochranný film pokožky v optimální kondici. Squalene hydratuje. Výtažek z řasy podporuje syntézu kolagenu a tím napomáhá jejímu zpevnění. Je vhodný i jako ochrana nohou při nošení neprodyšné obuvi, nebo rukou při používání gumových rukavic. Chrání před nakažením plísněmi a bakteriální infekcí. Jeho vlastnosti ocení jak ženy tak muži, ale je velmi oblíbený i v péči batolat a dětí.

Autor: MUDr. Milan Veselý